Jaha

Idag gick man upp ganska för alldeles sent . Skulle tagit en fika med Fredrik innan han drog tillbaka till England men vaknade upp med värsta förkylld näsan så det var bara o ta på Melvin sina kläder o ge honom frukost o pussa honom hejdå vid 8 o sedan gå o lägga sig igen . Eftersom han åkte med mamma idag till dagis .

Gick sedan upp vid 1 o tog en cigg o en kopp kaffe sedan var de o traska ner mot dagis med vagnen o hämta Lilleman , Inte de bästa beslutet o ta vagnen men med lite våld gick den o dra ^^
Efter att han var hämtad gick vi till pappa liten o sandra o skulle lämna ett julkort till pappa men han var inte hemma så det var Sandra som öppna . Lämnade det o gick sedan up ptill hydro för o hyra film men hitta ingen . Väl vid kassan för o betala kinderägget Melvin ville ha fick ja ett mess från Sandra om att Melvin hade fått ett paket av hennes mamma m familj så det var bara o gå ner o hämta det igen o så satt vi där ett tag . Melvin lekte med kissen Robbin o busa me pappa . Sjöng även lite på deras xbok med . Så söt - Mjauu mjauu ! (sjöngroppade på Robbin igen) I julklappen han fick var det en Nalle puh film som han har kollat på 2 gånger idag :)

Så söt han är när man kommer in o kollar till honom . Då sitter han i soffan på täcket o kudden som är jätte lutad . (Ja sover ju i soffan nu) O bara njuter . Han läste en bok igår med innan han skulle sova så då kollade man till honom o då låg han ner med ena benet uppvikt o sedan de andra på så jädrans söt lillskit man har .

Nu har man iaf bokat biljetten till Gotland så det blir definitivt att man åker den 1a nu . Ingen chans o dra sig ur xD Nee men är fix o betalad så det är skönt . Får tjata lite mera på mamma o pappa så man får ett konkrekt svar på om de kan ha honom eller inte . Annars får ja väl fråga hans far om de vill / orkar ha Lilleman den 1-4 Men är inte jätte sugen på o fråga dom då de inte haft honom en ända natt . Kom inte så jätte bra överänns med Sandra men man måste lära sig o leva med det . Melvin är nr 1 o ska han kunna må bra så måste man gå vidare . Ja gjorde de för jätte länge sedan . Släppte Lillen för 2 år sedan men då hade man honom nära o kunde prata med honom om allt . Kan dock tyvärr inte det längre , Lite tråkigt när det blir så . Men smällar man får ta .


Slog in Melvins julklapp idag med . Han får en bärbar data så nu kanske man slipper ha honom sittandes vid min . Men skulle de inte funka blir de väl o köpa honom en redig . Letar fortfarande efter någon billig mobil till honom men inte hittat någon än o den ja fick låna av pappa behövs ju på jobbet så det sket sig . Öven fast den hade varit jätte bra för honom så blir väl o inhandla en sådan sedan när man hittar den .

Melvin vaknade nyss oxå . Ville ha välling o sova bredvid mig så nu ligger han där inne o snuffsar kudde o väntar på att tomten ska komma xD Sötnöten

Nee om man skulle dricka upp kaffet o sedan ta ciggen o sätta sig lite framför tv:n .
Ja ska sitta uppe hela natten för o vänta på tomten o kommer han inte så vet ja att det bara är BULL det där me att han lägger paketen under granen xD 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0